Българската асоциация на ритейл центровете въвежда завишен брой охранители и

...
Българската асоциация на ритейл центровете въвежда завишен брой охранители и
Коментари Харесай

Моловете пускат непълнолетни вече само с придружител

Българската асоциация на ритейл центровете вкарва повишен брой охранители и условие за компаньон на лица под 18 години в комерсиалните центрове у нас.

Това са част от ограниченията, които моловете вкарват в допълнение, с цел да подсигуряват сигурността на посетителите и наемателите си в изключителна епидемиологична конюнктура.

Ограниченията са въведени превантивно и към този момент са влезнали в действие в комерсиалните центрове на членовете на Асоциацията в градовете, където не е издадена публична заповед.
 Моловете и фитнесите още веднъж отварят порти, само че при строги ограничения
Моловете и фитнесите още веднъж отварят порти, само че при строги ограничения

Работата си възобновяват още кината, танцовите, музикалните и креативните школи

От Асоциацията твърдят, че от началото на пандемията комерсиалните центрове вършат всичко належащо, с цел да подсигуряват безвредна среда. Те декларират и цялостна подготвеност за незабавна среща и диалог с институциите.

От БАРЦ показват, че съгласно Тексаската скàла на Тексаската здравна асоциация и Комитета за инфекциозни болести, по която се управлява Националният действен щаб, рискът от извършване на покупки в мол е сдържан и сравним с действия като посещаване на плаж, плуване в басейн или седмица работа в офис постройка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР