Българската асоциация на рекламодателите (БАР) стартира преди месец петото издание

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) стартира преди месец петото издание
Коментари Харесай

Българската асоциация на рекламодателите регистрира изключителен интерес към студентската награда в конкурса BAAwards’2018

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) започва преди месец петото издание на състезанието BAAwards. В него се отличават рекламодатели с най-хубавите и новаторски маркетингови тактики, осъществени през миналата година. Мотото на BAAwards’2018 е „ БАРкод на триумфа “, с което уредниците показват концепцията, че положителните маркетолози умеят да разшифроват настройките на потребителите и съумяват да намерят точния ключ към техните потребности и потребности.
За първи път BAAwards отвори порти и за студентски планове, като учреди нова премия - за студентски екип. Проектите са на тематика „ Пускане на пазара на нов брандиран артикул или услуга в съществуваща категория “ в един от следните бизнес браншове
- Храни, вода и безалкохолни питиета
- Бира и сайдер
- Нехранителни бързооборотни артикули (почистващи, козметика)
- Лекарства без рецепта
- Автомобили
- Телекомуникации
- Банки и небанкови финансови услуги
- Търговски вериги
„ В процеса на приемане на планове пристигна противоположна връзка от някои ВУЗ за доста огромен интерес и съществено усложнение да се изберат единствено три плана от университет (каквото беше настоящето условие на регламента). Изразена беше и молба за удължение на периода за подаване на поръчките “ – сподели Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР.
За да извърши главната цел на състезанието - генериране и разпространяване на ноу-хау в маркетинговите връзки, да почете труда на студентските екипи и техните преподаватели, и да се улесни процеса на качване на поръчки в състезанието, БАР афишира промени в регламента за студентска премия: оптималният брой разработки, които могат да бъдат изпращани от университет се усилва от 3 на 6, а периода за подаването им се удължава до 17 юли (вторник).
Така в случай че ВУЗ преценяват, че имат повече от три плана, които заслужават да бъдат показани в състезанието - могат да ги изпратят до 17 юли (общо до 6 от университет).
Подробна информация за кандидатстване за студентската премия в BAAwards’2018, може да намерите тук
Пълната информация за студентската премия, може да прочетете ТУК.
За БАР:
Българска асоциация на рекламодателите (БАР) е учредена при започване на 2008г. Едни от главните цели на асоциацията са повишение успеваемостта на вложенията в рекламата, въвеждане и развиване на стандарти за виновна и етична връзка към потребителите.
Мисия на БАР е да предизвиква професионализма в маркетинговите връзки, да утвърждава високи професионални стандарти, да споделя българските достижения, да развива ноу-хоу и практическо образование на експерти и студенти.
От 2014 година асоциацията отличава фирмите осъществили най-успешни и новаторски маркетингови тактики през предходната година с премиите BAAwards, които към този момент се утвърдиха като нейна запазена марка.
Добрият маркетолог умее да разшифрова кода на пазара и на потребителските настройки, с цел да избере най-ефективните подходи, които водят до триумф. БАР отличава екипите, които съумяват да разшифроват пазарните трендове и потребителски настройки и да ги трансфорат в сполучливи акции, белязани с “Баркод на триумфа “- слоганът на BAAwards 2018.
Повече информация за организацията може да намерите на: http://www.baa.bg/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР