Българска поп фолк певица си инжектира златни нишки в дупето.

...
Българска поп фолк певица си инжектира златни нишки в дупето.
Коментари Харесай

Фолк певица си инжектира златни нишки в...

Българска поп фолк певица си инжектира златни влакна в дупето. На процедурата се е подложила изпълнителката Валя.

"Реших да направя прекрасен опит със себе си, нещо, което наподобява естетически добре. Не желаех да опитвам с лицето си, тъй като доста държа на него ", сподели певицата в предаването "Часът на Милен Цветков ".

Тя посочи, че не си е слагала импланти, които не са съвременни в този момент, а и самата тя не е последовател на комплицираните пластични процедури. "Представлява нещо като филъри. Кожата на дупето става по-еластична, резервира младежкия си тип, наподобява плътно. Така се съхранява за най-малко 10 години и наподобява доста естествено ", посочи за процедурата Валя.

Тя акцентира, че въпреки всичко би трябвало да поддържа положителната си форма със спорт и хранителен режим. "Възстановяването ми беше малко по-трудно. Аз съм по-крехка натура. Спях по стомах, не беше доста удобно. Това продължи два месеца ", показа певицата.

Тя е безапелационна, че представителките на шоу бизнеса няма по какъв начин да се примирят с времето и търсят решения. Изпълнителката загатна, че е научила, че световноизвестна персона също практикува този способ и съумяла да се свърже с нейния екип, с цел да научи детайлности са процедурата. Проучването ѝ е траяло цяла година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР