Българска компания въвежда за служителите си възможност да ползват неограничен

...
Българска компания въвежда за служителите си възможност да ползват неограничен
Коментари Харесай

Българска компания въвежда за служителите си възможност за неограничен платен отпуск

Българска компания вкарва за чиновниците си опция да употребяват безграничен заплатен отпуск . Иновацията е за поддържане на здравословен баланс сред работата и персоналния живот на екипа.
Компанията вкарва и 6-часов работен ден всеки петък и всеки ден през летните месеци. Това снема редица терзания на екипа за персонални задания, които би трябвало да бъдат свършени в работно време. Освен това гъвкавото работно време и неограничения заплатен отпуск основават просвета на доверие в екипа.
„ Логиката на нашите създатели и на целия екип постоянно е била това да бъдем добре проведени, да работим оптимално дейно и да съумяваме да балансираме работата с персоналния живот. Това като цяло е вътрешното мото на организацията, че положителният баланс сред работа и персоналния живот води щастливи чиновници, а щастливите чиновници правят добра работа “, сподели за Радио София Виктория Добринова, отдел връзки и ПР на компанията.
Дистанционната работа и гъвкавият работен ден също не са оригиналност за компанията. Още през 2016 година екипът стартира да работи напълно отдалечено . Това дава на чиновниците свободата сами да избират мястото, на което да живеят и работят.
Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР