Българска агенция за експортно застраховане (БАЕЗ), обяви че и в

...
Българска агенция за експортно застраховане (БАЕЗ), обяви че и в
Коментари Харесай

Експортното застраховане няма да прекъсва

Българска организация за експортно обезпечаване (БАЕЗ), разгласи че и в изискванията на изключително състояние продължава да обезпечава застрахователно покритие на своите настоящи и бъдещи клиенти.

"Екипът на БАЕЗ ще работи в условия на засилени ограничения за сигурност, с цел да можем да осигурим непрекъсваемост в процеса на подписване и администриране на застрахователните контракти. Като предварителна защита против разпространяване на вируса, краткотрайно преустановяваме срещите с клиенти ", оповестиха от застрахователя. Служителите на БАЕЗ ЕАД ще бъдат разполагаем посредством телефон или посредством е-поща.

Ще бъдат одобрявани поръчки, постъпили посредством онлайн портала e-baez.bg, посредством е-поща на обединен адрес: [email protected], в това число посредством факс 02/ 987 06 65. Освен това ще бъдат одобрявани поръчки за нови застрахователни контракти, постъпили и посредством е-поща на някой от посочените адреси [email protected], [email protected], [email protected] или е-поща на акаунт мениджърите в БАЕЗ, посочени на уеб страницата на сдружението.

Ще продължи по нормалния ред приемането и обработването на заявления (декларации за осъществени доставки, заявления за просрочени заплащания, заявления за получени плащания) подадени посредством онлайн портала e-baez.bg. Декларации, постъпили по електронната поща на обединен адрес [email protected] също ще бъдат одобрявани и обработвани.

Претенции за застрахователно обезщетение ще бъдат одобрявани и по е-поща на обединен адрес [email protected]

От организацията допълват, че подписаните застрахователни контракти и спомагателни съглашения в интервала на изключителното състояние могат да бъдат предоставяни и по е-поща на обединен адрес: [email protected] или посредством факс 02/ 987 06 65.

Всякаква преписка може да бъде разменяна и по е-поща.

Българска организация за експортно обезпечаване е профилирано застрахователно сдружение, което предлага застраховки на заплащания при експорт и покупко-продажби на територията на България. Застраховките на БАЕЗ дават опция на българските експортьори да работят при по-облекчени и конкурентни условия с техните сътрудници - могат да предложат отлагане на заплащането по договорката, заобикаляйки работата на предплатено заплащане, даването на спомагателни гаранции и издаването на акредитиви. По този метод компаниите ще могат по-ефективно да ръководят своята ликвидност, като в това време могат да получат и в допълнение оборотно финансиране посредством прекачване на полицата в интерес на тяхната обслужваща комерсиална банка.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР