Българките бяха много щастливи след победа над Япония на световното

...
Българките бяха много щастливи след победа над Япония на световното
Коментари Харесай

Гергана Димитрова: Ние се подготвихме много добре за мача с Япония

Българките бяха доста щастливи след победа над Япония на международното състезание по волейбол до 23 години. Ето какво споделиха основните настоящи лица на конференцията след мача:

 Блестящ старт на българските волейболистки на международното до 23 години
Блестящ старт на българските волейболистки на международното до 23 години

" Лъвиците " пречупиха Япония в 6 гейма

Антонина Зетова - старши-треньор на България: " Беше доста сложен мач, тъй като българските тимове рядко играят с отбори от Азия. Затова страдахме доста по време на срещата. Преди дуела бях доста обезпокоена, тъй като познавах техния жанр. Не знаех по какъв начин моя тим ще реагира против играта на противника. Аз обичам моя тим и се надявам, че ще подобрим играта си в идващите мачове ".

Гергана Димитрова - капитан на България: " Ние се подготвихме доста добре, откакто гледахме 9 мача на Япония на видео. Мисля, че беше доста добър мач. Досега не сме играли против толкоз бързо играещ тим. Борихме се доста в края на сетовете. Нямам визия по какъв начин успяхме да имаме толкоз добър сервис, офанзива и блок. Благодарение на Господа спечелихме ".

Койоши Або - треньор на Япония: " Поздравления за България. За тяхната добра игра през днешния ден. Ние би трябвало да подобрим играта си в офанзива, която беше доста слаба през днешния ден. Трябва да упражняваме доста с цел да подобрим нападението си ".

Мисаки Ямаучи - капитан на Япония: " Беше бърз мач и искахме да го спечелим. Но за злощастие това не стана. България игра доста добре. Ние не се представихме добре, изключително в офанзива ".

 Снимка 311709
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР