Българката Радина Ралчева, чиято публикация бе изтрита от администраторите на

...
Българката Радина Ралчева, чиято публикация бе изтрита от администраторите на
Коментари Харесай

Фейсбук се извини за изтритата публикация на Радина Ралчева

Българката Радина Ралчева, чиято обява бе изтрита от админите на фейсбук, откакто бе докладвана от тролове националисти, е получила опрощение от обществената мрежа. Това се разбра от нов неин статус.
 Изтрита обява във фейсбук провокира лавина от яд в обществената мрежа
В извинението се показва, че и осъществена инспекция, която е открила, че написаното от българката не е в прорез с разпоредбите.

Ралчева показа в обществената мрежа сериозно мнение за отбраната на дамите от домашно принуждение в България във връзка следващото шокиращо ликвидиране, при което татко умъртви майката на детето си и личната си дъщеричка на 1 годинка (Б. ред. - Можете да прочетете какво " скандално " написа ТУК). Скоро по-късно обявата изчезна от обществената мрежа, само че се получи непредвиден домино резултат. Хиляди консуматори на фейсбук започнаха да споделят лавинообразно написаното от нея и тролската акция вместо да изпише вежди, избоде очи.

Ето какво оповестява Ралчева за развиването на случая с изтритата и след това възобновена обява:

Този ден ще ми остане като денят, в който Фейсбук ми се извини. Защо е значимо това? Не поради мен в частност, явно. А тъй като беше победа над проведеното тролско войнство, което работи по задания и наставления, задейства се по основни думи, получава указания и тормози хора. Разбира се, сигурно има и непринудено докладване на постове и профили, само че не и когато в един и същи ден много изявления на разнообразни хора по една съответна тематика са блокирани.

Ако ме питате дали съм удовлетворена, съм. Точно тъй като не постоянно им минава номерът на троловете. И тъй като това е добър тласък за всички участници в площада на обществените мрежи да не се поддават на такива офанзиви и да противодействат.

Още един път желая да благодаря на всички хора, които резервираха моя нападнат пост жив. И още веднъж не поради мен, а поради тематиката, която третира. Благодарение на тях стана ясно, че има противопоставяне на злоупотребата с опцията за докладване и това противопоставяне работи.

Напълно осъзнавам, че ужасният проблем с насилието в дома и над дами няма да се реши с постове. Обаче блатото се раздвижи. Видимо се раздвижи. И в този момент остава да не стопираме.

Днес беше виртуално прекрасен ден. А в отвън виртуалната среда, дочетох Всичките наши тела. То това са едни езикови миниатюри, та не лишават доста време за четене. И просто една от тях ми включи директна асоциация, по тази причина ще ви я покажа. Ние нали сме неприятните и клатим стабилността. И добре вършим, че от доста непоклатимост току виж пропуснем да разберем, че вместо пулса на обществото, мониторът за сърдечен темп демонстрира права линия.

#Day547 #DontBeFlatliners #Facebookapologie #trollswontwin #Berlin — в Berlin, Germany
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР