Българка украси корицата на модната библия VOGUE. Става въпрос за

...
Българка украси корицата на модната библия VOGUE. Става въпрос за
Коментари Харесай

Българка изгря на корицата на модната библия VOGUE

Българка украси корицата на стилната библия VOGUE. Става въпрос за топмодела Ивелина Чоева, която гордо застана на корица на най-популярното списание за мода в света.
21-годишната българка е лице на януарското особено издание на стилната библия в Украйна, в което е пубикуван годишния хороскоп за 2019. 12-те фрагмента за извънредната фотосесия са били осъществени в Париж, в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив шеф Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е извънредно изчистена, а главен акцент в нея са бижута от последните сбирки на влиятелни марки като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като приключва Езиковата гимназия в гр. Хасково продължава образованието си в влиятелния университет UEL в Лондон, където учи компетентност " Бизнес и Маркетинг " с тенденция в стилния бизнес. Тя е снимала за световноизвестни марки и е взела участие в акции на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и доста други. Успоредно с това родната хубавица е снимала впечатляващи едиториали за фешън списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за фешън задължения в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.
Ивелина има невроятна харизма и неповторимо лъчение, които са ключът към нейния триумф. Именно това впечатлява и интернационалния екип на VOGUE, които я избират за корицата на специфичното издание на стилната библия.

" Модата за мен е предопределение. Красотата да изразиш и пресъздадеш копнежите и фантазиите на мозъците в стилната промишленост, както пред камера, по този начин и да седиш паралелно до тях, с цел да измисляте по какъв начин да позиционирате и развиете избран бранд на пазара. Мога самоуверено да кажа, че съм видяла много от кухнята на стилната промишленост ", споделя амбициозната хубавица.
В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг експерт за два световноизвестни фешън марката. Благотворителността също не е непозната за нея, а скоро следва да показа новите си планове и в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР