Българка с малко име Ирина и украинецът Александър Василиевич са

...
Българка с малко име Ирина и украинецът Александър Василиевич са
Коментари Харесай

Българка и украинец държали хотела с печатницата за милиони евро-менте

Българка с малко име Ирина и украинецът Александър Василиевич са стопанисвали хотел " Кантилена " в Слънчев бряг, в който антимафиоти откриха незаконна печатница за подправени банкното - евро и долари, оповестиха източници на " 24 часа ".

Хотелът се намира в западната зона на комплекса, наоколо до основния път за Варна.

Никой от по-крупните хотелиери в Слънчев бряг не бе чувал за съществуването на " Кантилена ". " От вас разбирам, че има подобен хотел и какво е ставало там ", показа хотелиер от Несебър. Според шефката на Съюза на хотелиерите Елена Иванова притежателите на " Кантилена " в никакъв случай не са членували в организацията.

Както 24 часа заяви по-рано през днешния ден печатницата е била разрушена при акция на Специализираната прокуратура и ГДБОП. По думите на заместник-главния прокурор Иван Гешев са арестувани четирима, измежду които и притежателят на хотела, който е един от членовете на групата.

Двама от задържаните били с богати престъпни биографи в тази сфера, имат и досъдебни производства. Според източници на 24 часа измежду арестуваните няма локални.

Акцията се е провела на 20 октомври. В печатницата, която се е намирала в подземието на хотел " Кантилена " в Слънчев бряг, и на още адреси са открити 11 570 000 подправени евро и 1 900 000 $ в друга степен на подготвеност.

По думите на Гешев това е най-голямата фабрика за подправени пари за последните 11 години, а може да се окаже и за последните 20 -30 години. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР