България, в рамките на военната подкрепа на Украйна, е прехвърлила

...
България, в рамките на военната подкрепа на Украйна, е прехвърлила
Коментари Харесай

Взгляд/Русия/: България обяви за тайното предаване на Украйна на оръжия за милиард евро

България, в границите на военната поддръжка на Украйна, е трансферирала скрито през Полша 4,2 хиляди тона оръжия за четири месеца, сподели и.д. министърът на стопанската система на България Александър Михайлов.

Михайлов сподели, че " до 30 юни са подписани позволения за експорт на българско оръжие на стойност 1 милиард и 16 милиона евро ". За този интервал 4,2 хиляди тона „ българско оръжие е доставено на полско летище до границата с Украйна “. Михайлов сподели, че има документи, потвърждаващи думите му, оповестява УНИАН с позоваване на Nova.bg.

Припомняме, че през юни България отхвърли да доставя оръжие на Украйна. Също през юни българският парламент за първи път в своята история гласоподава избор на съмнение към държавното управление. Премиерът Кирил Петков упрекна за оставката си съветския дипломат Елеонора Митрофанова.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР