България в момента пръска кръв“ от неразумното управление на финансите.

...
България в момента пръска кръв“ от неразумното управление на финансите.
Коментари Харесай

Борисов: България „пръска кръв“ заради финансовата политика на Василев


„ България сега „ пръска кръв “ от неразумното ръководство на финансите. И не е несъмнено при тази политическа неустойчивост 15-те милиарда ще бъдат взети, и при какви рента ще е това. Финансовата злополука на Асен Василев е непоправима. “

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция.

„ Основният ни спор е с партията на медиаторите - върна медиаторите в газа, тока, нефта. Всичко се случва в интерес на Руската федерация с поддръжката на партията на медиаторите. И както и техните представители да го изясняват, когато обстоятелствата приказват, страда народът “, добави той.

“Ние по време на нашето ръководство, бяхме сполетени от три рецесии: Миграционната, финансовата, и COVID-19. И в трите се справихме най-добре от всички страни. А мигрантската рецесия - през вчерашния ден шефът на Европол даде за образец акция от 2020 година за един афганистанец в Лондон, като интервенцията се ръководеше от България. От нулева миграция, посочени за образец в Европа, сега виждам напъните на Министерство на вътрешните работи с Бойко Рашков, всеки ден ловят по 20-30-40 незаконни мигранти ”, съобщи водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и идните избори.

„ Не разбирам за какво ви интересува кой с кого ще ръководи. Става въпрос за антикризисно държавно управление, което да ни преведе през зимата. България е с най-добре развитата газова инфраструктура на Балканите, и тя е 100% българска благосъстоятелност. От какво да се срамим, в коя сфера някой е направил по-добро от нас? Така че в никакъв случай не съм обръщал внимание на социологията, изборите са в ръцете на Радев и неговите министри. Ако не създадат почтени избори, няма да изпадаме в обстановка, в която броиха три дни гласовете на Има Такъв Народ, с цел да ни изпреварят. Всичко става с флашките, софтуера и машините, които ги охранява Бойко Рашков “, разяснява Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР