България в момента е на автопилот и вървим към нова

...
България в момента е на автопилот и вървим към нова
Коментари Харесай

Спас Гърневски: ГЕРБ трябва да постави началото на края на управлението на президентската хунта

България сега е на автопилот и вървим към нова Жан-Виденова зима, тъй като четирите партии, основали антинародното държавно управление, са несъответстващи и не знаят къде се намират. Това уточни в изявлението си някогашният депутат Спас Гърневски.

Той съобщи, че с изключение на политиката на ГЕРБ, би трябвало да се сложи още нещо като задача - да се сложи началото на края на ръководството на президентската хунта.

" Много въпроси свързани с днешния ден висят със страшна мощ пред България. Трябва да сложим началото на края на президентската хунта ", прикани някогашният кмет на Пловдив. Той за следващ път упрекна Румен Радев в превратаджийство против държавното управление на Бойко Борисов. " Начело на този план е оня, който провежда преврата против конституционното българско държавно управление ", възмути се някогашният народен представител.

 Спас Гърневски Спас Гърневски Източник: Zonanews
Гърневски разкритикува премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев.
" Кирил Петков също погазва българската конституция с подправените си заявления онлайн, този човек, който не си знае пълномощията, който си разрешава да суспендира правосъдната система. Това ли е работата на министър Петков. Другият, който продължава офанзивите против законното ръководство на ГЕРБ е вицепремиерът, който всяка втора дума му е обвиняване, че ГЕРБ са крадели, в случай че крадяхме щеше ли България да стигне равнище с три пъти по-висок БВП ", съобщи още Гърневски.

Според него ръководещите се стараят да си поддържат рейтинга с операции и розови обещания, които са нереални.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР