България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събраниеДПС увеличава

...
България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събраниеДПС увеличава
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Всички партии да преодолеят егото си и да търсят обединението

България би трябвало да има устойчиво болшинство в Народното събрание

Движение за права и свободи усилва своя избирателен резултат. Независимо дали мандат ще бъде даден на Движение за права и свободи или не, ние от през днешния ден призоваваме за разговор в името на търсене на решение.

Това съобщи ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията след края на изборния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" България би трябвало да има устойчиво болшинство в Народното събрание, което да излъчи и устойчиво държавно управление, с цел да има сигурност в страната и за българските жители, тъй като живеем в голям брой рецесии. Не е загадка, че шапка на всички рецесии е политическата ", сподели Карадайъ и продължи: " Първо би трябвало да се реши тя ".

" Нормалност и разговор в политиката. Това е знакът на българските жители. Те не гласоподават хората да се ненавиждат и подхождат реваншистки, а да се търси решение на проблемите на хората. Да има разговор, а не разграничителни линии ", акцентира Карадайъ.

" Нашият апел към всички партии, които ще бъдат в 48-ото Народно заседание е да преодолеят егото си, да търсят обединяването ", прикани ръководителят на Движение за права и свободи.

" Предизборните разграничителни линии или хипотетични съюзи, остават в предизборния интервал. С всеки един от тях (партиите в бъдещия парламент – бел. ред.) ние можем да приказваме в търсене на разнообразни формули за сформиране на държавно управление ", сподели още той. 
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР