България стои пасивна и неутрална, обслужвайки руски интереси. Мерзавщина е

...
България стои пасивна и неутрална, обслужвайки руски интереси. Мерзавщина е
Коментари Харесай

Даниел Митов: Правителството е искало писмо от Украйна, за да реши неразбориите си

" България стои пасивна и неутрална, обслужвайки съветски ползи. Мерзавщина е да се желае писмо от украинската страна, с цел да реши държавното управление своите неразбории. Това е изнудване на страна в положение на война. Българска социалистическа партия управява, Кирил Петков няма престиж ". Това съобщи за " Офанзива " зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

По думите му България е могло да се контракти съвременна техника за противовъздушна защита. " Левите стопански подходи преобладават при решенията за бюджета. Всеки ден на власт на това държавно управление удължава мъката, то е нездравословно и би трябвало да си върви час по-скоро ", счита той. И добави, че има голям мотив за терзания, поради " троянски коне ".

" Кирил Петков е приел да извърши задължения, които опонират на хубавичко, добре дефинирана българска позиция за районен съд Македония. Невярно е, че можем да ги спрем, в случай че договарянията за еврочленство към този момент за почнали ", изясни зам.-председателят на ГЕРБ.
Според него Румен Радев към този момент е свалил доверието си в това държавно управление. " Той е взел курс към нова смяна и преоформяне на политическия дневен ред на България. " Български напредък " е следващият план, който поражда от нищото и се е запътил към нищото. Той ще последва ориста на плановете, които избухват като фойеверки. Има позиции, несъвместими на съюзите, на които принадлежим ", разяснява Митов. И добави, че Музеят на социалистическото изкуство е мястото за Паметника на руската войска.

Относно тематиката със спрения газ той смята, че България би трябвало да поддържа концепцията за несъгласие върху доставките на съветски нефт на Европейски Съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР