България ще пропусне второто издание на United Cup. Турнирът за

...
България ще пропусне второто издание на United Cup. Турнирът за
Коментари Харесай

България няма да вземе участие на United Cup

България ще пропусне второто издание на United Cup. Турнирът за смесени тимове ще се организира през януари 2024 година като подготвително съревнование преди Australian Open. България беше измежду 18-те съучредители на взаимната конкуренция на мъжката (АТР) и женската (WTA) професионални асоциации и зае 11-о място в дебюта на надпреварата през 2023 година

Григор Димитров не е декларирал предпочитание за присъединяване в шампионата, което значи, че България автоматизирано отпада от сметките. Крайният период за поръчки бе 16-ти октомври.

Както и при дебютното издание на шампионата, участниците бяха избрани от първите шест от мъжката и първите шест от женската класации. Пет тима се класираха по смесен ранкинг. Новак Джокович е един от участниците с тима на Сърбия.

Участие ще вземат още отборите на Полша (Ига Швьонтек и Хуберт Хуркач), Гърция (Стефанос Циципас и Мария Сакари), Съединени американски щати (Тейлър Фриц и Джесика Пегула), Франция (Адриан Манарино и Каролин Гарсия), Чехия (Иржи Лехичка и Маркета Вондрушова) и други.
 Илиян Радулов на крачка от финала на Мастърс-а до 18 години
Илиян Радулов на крачка от финала на Мастърс-а до 18 години

Българинът може да усъвършенства представянето на Адриан Андреев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР