България се намира в труден момент на множество изпитания, които

...
България се намира в труден момент на множество изпитания, които
Коментари Харесай

Стефан Янев за новите мерки: Няма да се оправдавам - готов съм да поема отговорност

България се намира в сложен миг на голям брой тествания, които можем да преодолеем с общи старания. Считам, че е мой дълг да бъда почтен с вас. Изправени сме пред съществени рецесии, които заплашват нашата социално-икономическа система. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев във връзка новите ограничения против Ковид, които влязоха в действие от през днешния ден. Няма да се извинявам, нито ще пазя дейностите на служебния кабинет. Да, направихме неточности, само че и доста позитивни стъпки, които ще бъдат усетени в вероятност. Като неточност регистрирам, че чакахме до последно, с цел да обявим новите ограничения, сподели още той.

"Намираме се в тежка епидемиологична конюнктура. Не очаквайте от мен да се пробвам да ви манипулирам. Българската здравна система е на границата на своя потенциал. Не е загадка, че системата се потребност от дълбока промяна, само че всички добре разбираме, че това не е задача, с която един длъжностен кабинет може да я поеме и да я докара до дъно. "

"Направихме нужното да използван по-строги ограничения в последния миг. Това, което подхващаме сега като краткотрайна мярка, е напълно подбудено от нуждата да запазим живота и здравето на жителите. "

Призовавам ви за малко самообладание, схващане и взаимност, съобщи още Янев

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР