България се намира в най-голямата си посттоталитарна криза за период

...
България се намира в най-голямата си посттоталитарна криза за период
Коментари Харесай

Иво Димитров: Вместо великденска ваканция – оставка!

България се намира в най-голямата си посттоталитарна рецесия за интервал от близо 33 години – икономическа, политическа и морална. Русия ни дръпна кранчето на газта, стопанската система се срутва, съдружният кабинет се тресе от несъгласия за това дали да одобряваме Северна Македония в Европейски Съюз да даваме или да не даваме оръжия на Украйна, културата е смачкана като салфетка и захвърлена в кошчето за отпадък. Междувременно се оказва, че даваме оръжие на украинците. При това доста и скрито. Само, че скрито от българските данъкоплатци, не от руснаците, които от дълго време са ни надушили, че го вършим през Полша и че България е най-големият снабдител след Съединени американски щати, показва Иво Димитров, .

Това нещо Кирил Петков не се научи за една година да лъже най-малко мъдро. Иначе никой не може да му оспори, че лъже спортно. Преди седмица тези хрантутници от Народното събрание, които пристигнаха с фанфари, с искания и самочувствие, че с тях идвала и огромната смяна, си гласоподаваха дълга и протяжна великденска почивка. Тя продължава и в този момент, когато затъването става по-голямо безусловно с часове и минути. Сиреч на Киро, Асен и радостната им парламентарна компания им е през Харвардските за народа, който ще страда от икономическия потоп.

В името на истината съм задължен да отбележа, че депутатите от ГЕРБ предложиха проектопрешение за анулация на въпросната великденска почивка на Народното събрание. Тогава Десислава Атанасова се аргументира, че в дневния ред на обществото има значими за решение тематики като ставките на Данък добавена стойност за самун, плодове и зеленчуци, тематиката за Северна Македония. „ Всички желаеме да бъдем с околните си на великденските празници, само че можем сряда, четвъртък и петък да заседаваме, както и да проведем постоянен парламентарен надзор. “

Днес е сряда – трети ден от спомагателната почивка на депутатите. В страната ври и кипи. Утре ще бъде четвъртък – четвърти ден от спомагателната почивка на депутатите. Някой знае ли какво ще стане до на следващия ден. Други ден е петият ден от спомагателната депутатска почивка. Дотогава хората може да излязат на улицата и да пометат целия бардак, който им забърка бакиите.

Дойде време за държавници, а не за разплули се ваканцуващи случайници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР