България отново ще отиде на предсрочен вот. Това мнение изрази

...
България отново ще отиде на предсрочен вот. Това мнение изрази
Коментари Харесай

Чака ли ни нова спирала от избори? Хаджигенов притеснен

България още веднъж ще отиде на предварителен избор . Това мнение изрази в електоралното студио на Нова юристът Николай Хаджигенов.

„ Нещо като държавно управление имахме до неотдавна. Ако забъркаме още веднъж същия микс, може да се получи нещо такова, само че това няма да е кабинет. По-скоро ще отидем още веднъж на избори. Това е обективната истина. Ако не се направи това, което би трябвало по избран метод с избрани хора, резултатът ще е поредност от избори ”, разясни той.
-->
Юристът Росен Карадимов  пък счита, че ще бъде формирано държавно управление.

„ Безспорен факт е, че ГЕРБ печелят изборите. Победата им беше предстояща. Това е резултат на извънредно съответна позиция в съпротива. Не се е случвало такова нещо в актуалната ни история – да бъдеш в съпротива година и половина и да се върнеш. Смятам, че на ГЕРБ е политическата отговорност да предложи политическата структура. Една от трендовете, които виждаме, е, че се връща доверието в систематичните партии. Хипотетично ГЕРБ, Движение за права и свободи и БСП имат към 130 мандата, а с Демократична България те стигат почти конституционно болшинство.Това е показателно за пътя, по който вървим и желанието на българина за непоклатимост. Мисля, че държавно управление ще бъде формирано. Смятам, че ГЕРБ имат задоволително механизми и воля това да стане ”, разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР