България отговаря на поставените условия за присъединяване към Шенген и

...
България отговаря на поставените условия за присъединяване към Шенген и
Коментари Харесай

Нидерландия се съгласи България да се присъедини към Шенген

" България дава отговор на поставените условия за присъединение към Шенген и затова можем да се съгласим с решение, което води до пълноправното й участие ", се споделя в позиция на държавното управление на Нидерландия, с която БНР разполага.

От нидерландския кабинет обаче акцентират, че мониторингът след присъединението е желан както за ръководството на границите, по този начин и за върховенството на закона.

От държавното управление предлагат да се ползва регламента по Шенген, който планува задача за цялостна оценка в границите на една година от присъединението ни към пространството за свободно придвижване. След това България, както и други страни членки, ще бъде от време на време оценена, се споделя още в решението.

По отношение на върховенството на закона, наблюдението ще се прави в подтекста на годишния отчет на Комисията за върховенството на закона, прибавят още от държавното управление.

Mинистър-председателят на Нидерландия Марк Рюте съобщи:

" Това, което виждаме на българо-турската граница е съществено усъвършенстване, в страната има и прогрес във връзка с битката с корупцията. Ситуацията...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР