България отбелязва 149 години от гибелта на Апостола на българската

...
България отбелязва 149 години от гибелта на Апостола на българската
Коментари Харесай

Никола Минчев: Опитваме се да изградим правова държава с върховенство на закона

България отбелязва 149 години от гибелта на Апостола на българската независимост - Васил Левски. В Карлово - родният град на Апостола, нощес се организира възпоменателна гала, съобщи Българска национална телевизия.

Хора от цялата страна пристигнаха пред паметника на Левски, с цел да сведат глава и да се поклонят пред неговия героизъм.

С едноминутно безмълвие и рухване на колене беше почетена паметта му. В своето слово ръководителят на Народното събрание сподели, че всеки един от нас би трябвало да си отговори на въпроса, извършва ли най-малко дребна част от заветите на българския народен воин.

" Идеята за общи цели и действия би трябвало да бъде в основата на активността на българския парламент, на българската изпълнителна власт и на българските жители. Левски мечтае всички в България да живеят равноправни по едни чисти и святи закони. Този съвет би трябвало да следваме, пробвайки се да изградим една правова страна с господство на закона, тъй като единствено спазването на закона ще подсигурява просперитета на българските жители и на нашето родно място ", съобщи ръководителят на Народното събрание Никола Минчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР