България остана в Лигата на нациите! Като емоция влязохме по-напрегнати

...
България остана в Лигата на нациите! Като емоция влязохме по-напрегнати
Коментари Харесай

Лора Китипова: Започнахме неуверени, но след това се отпуснахме и заиграхме нашата игра

 България остана в Лигата на нациите! България остана в Лигата на нациите!
" Като страст влязохме по-напрегнати в мача. Може би малко неуверени тръгнахме. Но по-късно се отпуснахме и заиграхме нашата игра. В предните два дни играхме против Бразилия и Италия, а против италианките не играхме добре. Срещу Бразилия обаче се представихме много устойчиво. Да, знам, че и двата тима са мощни. Но като се върнат още някои състезателки, може да играем наедно с тях. Днес имах опция да играя по-напред и това ми разреши да пущам топката зад тяхната мрежа, получи се добре няколко пъти ", показа Китипова.
 Лоренцо Мичели: Знаехме, че би трябвало да спечелим непременно! Показахме нашата настройка, нашият нрав Лоренцо Мичели: Знаехме, че би трябвало да спечелим непременно! Показахме нашата настройка, нашият нрав
" Сега ни чака Световното състезание и този шампионат може да ни покаже къде сме в международен мащаб, да си съпоставим часовниците. По-добре е да играеш със мощни противници, тъй че е хубаво оставането ни. Първо ни се поставя една почивчица сега, а по-късно ще мислим за Световното състезание. Ще бъде доста тежко, с доста пътувания и против мощни тимове ", добави разпределителката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР