България Осъден за педофилия англичанин станал пастор в Сливен По

...
България Осъден за педофилия англичанин станал пастор в Сливен По
Коментари Харесай

Осъден за педофилия англичанин станал пастор в Сливен

България Осъден за педофилия англичанин станал свещеник в Сливен По неофициална информация имало данни за полови похищения над деца и в Сливен 12 септември 2019, 20:02 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Осъден за педофилия англичанин станал свещеник в Сливен
Осъден за педофилия англичанин станал свещеник в Сливен
 Кметските избори: Кой, къде и против кого
Кметските избори: Кой, къде и против кого
 Ново обвиняване за притежателя на
Ново обвиняване за притежателя на " ТАД Груп "
 Петкова: Без обезщетения от страна на страната поради нарушаванията в
Петкова: Без обезщетения от страна на страната поради нарушаванията в " Марица Изток 3 "
 Как разпределиха властта в Европа
Как разпределиха властта в Европа
 Разкриха канал за донорство на бъбреци в България
Разкриха канал за донорство на бъбреци в България
 Прокуратурата популяризира докладна бележка от Николай Малинов
Прокуратурата популяризира докладна бележка от Николай Малинов
 Токсични капачки за буркани на пазара в София
Токсични капачки за буркани на пазара в София

съден за педофилия англичанин се е избавил от английското правораздаване, като е станал свещеник в ромската махала на Сливен. Той живее в квартала. По следите му потегля проверяващият публицист от Би Би Си 4 Пол Кениън.

Даниел Хъл от лондонския квартал "Плейстоу " е наказан на 15 месеца затвор за педофилия през 2017 година Действащият свещеник се изправя пред съда за запазване на стотици нецензурен фотоси с деца на компютъра си. След като изтърпява наказването си, той получава възбрана да пътува в чужбина, без да уведоми авансово управляващите на Острова, както и да поддържа връзка с малолетни в отсъствието на техен родител. Хъл обаче съумява да напусне родината си и си купува няколко къщи в ромското гето на Сливен, където се радва на голяма респект.

Тази заран пасторът бе арестуван в сливенската полиция, само че не поради закононарушения на Острова. Неофициално, имало данни за полови похищения над деца в Сливен, показва в репортажа си NOVA.

Даниел Хъл се радва на голяма респект в кв. "Надежда ", където е и молитвеният дом, в който е проповядвал.

Местните хора въобще не подозират, че британецът е осъждан за педофилия.

В излъчен по английската телевизия филм се вижда по какъв начин журналистът Пол Кениън хваща на тясно търсеното лице и му задава неуместни въпроси. Пред камерата Хъл отхвърля да е педофил дезертьор, след което демонстративно обръща тил на екипа.

По време на фотосите на кино лентата репортерът и екипът му срещнали гневна опозиция от ромите в махалата, които ги замеряли с камъни.

"Този човек по този начин надълбоко е обсебил ромите, че те го възприемат като техен брат и го пазят с всички сили ", споделя журналистът.

Tonight in my @BBCfileon4 @paulkenyonTV and I tracked down and confronted Daniel Erickson-Hull an on the run British paedophile who is evading British police in a deprived Roma community in Bulgaria. If you missed it the podcast is available here: https://t.co/JqI8EK2qU1
— Ben Robinson (@RobinsonBee) 10 September 2019
Стийв Фицпатрик от Лондонската полиция декларира, че е "ужасен " от обстоятелството, че мъжът контактува несмущаван с деца в България.

"Съответните управляващи във Англия са осведомени за случая, само че към този момент липсва нужната ответна реакция”, споделя още служителят на реда.

От прокуратурата прецизираха, че за Даниел Хъл е имало искане за изгонване от английските служби преди 3 години. След разглеждане на Европейската му заповед за арест той е бил върнат на Острова. Преди, към една година той още веднъж се появява в сливенския квартал "Надежда”. В петък следва покачване на обвиняване против пастора в сливенската прокуратура.

До изясняване на събитията към пребиваването на Хъл в Сливен той ще остане в ареста за 72 часа. Обмисля се и искане за непрекъснат арест.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР