България Он Еър 23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата Мис България,

...
България Он Еър
23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата Мис България,
Коментари Харесай

Новата Мис България за корекциите по нея: Може би сбърках

 България Он Еър 23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата " Мис България ", само че незабавно откакто получи короната бе залята с отрицателни мнения. Най-вече поради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

" Емоциите занапред стартират. Очакват ни доста положителни и отрицателни страсти. Старая се да не чета, журито е критерият, по който би трябвало да се повеждам. Хората не знаят какъв брой доста критерии има, с цел да станеш " Мис България " - подготовки, дисциплинираност, походка, по какъв начин се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси ", показа Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Тя акцентира, че за този конкурс няма рестрикции във връзка с корекциите.

" Младите непрекъснато гледаме от тези обществени мрежи нови трендове. Не знам дали е трябвало да го върша, може би съм сбъркала ", призна тя, запитана за процедурите, на които се е подложила.Но означи, че всеки би трябвало да реши по какъв начин се усеща добре в личната си кожа. Според Радинела Чушева рецензиите към нея може да накарат младите девойки да не прибягват към пластичните корекции.

" Конкурсът имаше една идея, която е обвързвана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, в случай че всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се създадат доста пречиствателни станции ", сподели още хубавицата.

Радинела е бакалавър по публицистика, сега учи магистратура и не крие огромното си предпочитание да се занимава с точно с медии.

" Бих желала да бъда съумял публицист, да основа прелестно семейство. Обичам кариерата, само че желая да имам време за околните - баланс в живота ", показа тя.

Тя разкри и какво обича да прави в свободното си време.

" Авантюрист съм, доста обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много одобрявам екзотиката и топлите места. Обичам с другари или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без облекла, без грим... ", откровена е Радинела
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР