България Обвиниха Николов за умишлено убийство на Милен Цветков Софийска

...
България Обвиниха Николов за умишлено убийство на Милен Цветков Софийска
Коментари Харесай

Обвиниха Николов за умишлено убийство на Милен Цветков

България Обвиниха Николов за съзнателно ликвидиране на Милен Цветков Софийска градска прокуратура преквалифицира обвиняването по отношение на Кристиан Николов  Николай Киров 22 април 2020, 17:15  Обвиниха Николов за съзнателно ликвидиране на Милен Цветков Източник: БГНЕС
рокуратурата упрекна Кристиан Николов за съзнателно причиняване на гибелта на журналиста Милен Цветков, като казусът е изключително тежък.

Софийска градска прокуратура преквалифицира обвиняването по отношение на Кристиан Николов, като на същия е предявено ново, по-тежко обвиняване за осъществено от него съзнателно закононарушение.

Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ

На 19.04.2020 година, към 18.00 ч., в региона на кръстовището на ул. „ Хенрик Ибсен” с бул. „ Черни връх” в столицата, обвиненият, при ръководство на моторно транспортно средство - лек автомобил „ Ауди” Q7, нарушил разпоредбите за придвижване по Закона за придвижването по пътищата, като се е движил със скорост над позволената и не спрял при доближаване на кръстовището при червен сигнал на светофарната уредба, в резултат на което съзнателно е предизвикал гибелта на Милен Цветков.
Отведоха в Столична дирекция на вътрешните работи мъжа, провокирал злополуката с Милен Цветков  милен цветков злополука Кристиан Николов  милен цветков злополука Кристиан Николов  милен цветков злополука Кристиан Николов  милен цветков злополука Кристиан Николов
Според държавното обвиняване казусът е изключително тежък, защото деецът е управлявал моторно транспортно средство след приложимост на разнообразни типове наркотични субстанции – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Застрашил е живота и здравето на голям брой участници в придвижването, като действието е осъществено на оживено място, показват от прокуратурата.

Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи

Съгласно Наказателния кодекс за изключително тежки случаи наказването е от петнадесет до двадесет години или пожизнен затвор.

По делото е направено авансово умозаключение на назначената съдебно-медицинска експертиза от аутопсията на потърпевшия, от което е видно, че в резултат на удара на Цветков са били породени голям брой смъртоносни контузии - строшаване от 3 до 11 ребро, контузия на черния дроб, както и сърдечна тампонада.

Милен Цветков почина в жестока злополука

Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение във връзка с причинителя на закононарушението - „ задържане под стража”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР