България няма девет живота, за да си позволи още едно

...
България няма девет живота, за да си позволи още едно
Коментари Харесай

Андрей Новаков: България няма девет живота, за да си позволи още едно управление на БСП

България няма девет живота, с цел да си разреши още едно ръководство на Българска социалистическа партия. Това разбрах изрично, откакто слушах сутринта двете госпожи по вашата телевизия. Тях ги е боязън и усещат, че ще изгубят изборите. Ние си научихме урока и показхме, че всеки един в ГЕРБ може да носи отговорност. При съперниците ни не е по този начин. Хората виждат и схващат това. За това ще спечелим изборите.

Това съобщи в предаването "Лице в лице " по БТВ претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков, който разяснява утринното изявление на Корнелия Нинова и Елена Йончева по същата телевизия. Заедно с него посетител беше и ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов. "Аз работих доста и в действителност желаех да се случи това съглашение с ГЕРБ. Ще дам един образец с Реформаторския блок. Разцеплението в Република България даде опция на Българска социалистическа партия да усили депутатите си в последния парламент. За страдание по този начин волно или несъзнателно оказваме помощ на социалистите. Ние нямаме съвсем никакви разлики с ГЕРБ. Как да не гласуваме за най-успешните евродепутати в България? ", попита Христов.

"За мен колкото са рискови крайните националисти, толкоз са рискови и от крайната левица. Виждаме, че те имат доста общи хрумвания. За страдание с крайни националисти и популисти в никакъв случай не можеш да предвидиш по какъв начин ще работиш. За мен Себастиан Курц може да излезе победител от последния скандал. Аз желая да видя Европа, в която прахта за пране пере еднообразно в България и Германия. Искам да видя идентичен шоколад във всички европейски страни. Искам да видя една Европа, която се грижи за жителите си. На мен пластмасовия брюкселски език ми е непознат. Европа не е на служителите и ние знаем по какъв начин можем да осъществим нашите обещания ", безапелационен беше Андрей Новаков.

"България има няколко прокремълски партии и организации. За страдание този проблем не е единствено у нас. Виждаме Алтернатива за Германия, виждаме Салвини, виждаме Льо Пен. За мен от абсурда в Австрия ще завоюват Курц и неговата партия, която е член на ЕНП ", разяснява Румен Христов разразилия се политически скандал в Австрия.

"Никой от евродепутатите на ГЕРБ не е дал своя вот против госпожа Кьовеши. Нямам визия кого засяга госпожа Нинова. На мен ми е по-странно за какво никой от евродепутатите на Българска социалистическа партия не гласоподава "за " госпожа Кьовеши, откакто Нинова е подобен неин огромен почитател?. Скандалът с къщите за посетители е неприличен и аз съм уверен, че органите ще си свършат работата и тези хора ще върнат парите. В България евросредствата се ръководят добре. ГЕРБ не сме идеални, само че към този миг демонстрираме, че по-добри от нас няма ", приключи Новаков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР