България незабавно трябва да направи това, което целият демократичен свят

...
България незабавно трябва да направи това, което целият демократичен свят
Коментари Харесай

Борисов: Изнасяме в пъти повече оръжие от февруари насам, оръжейните заводи работят на макс

България неотложно би трябвало да направи това, което целият либерален свят направи. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка въпроса за даването на военна помощ за Украйна.

„ Ние и в този момент даваме доста оръжия. Но подмолно, скрито в прорез с всичко, което обещаваха от „ Продължаваме Промяната ", разяснява още Борисов. „ В българския парламент в този момент може да мине това – от нас имат 60 депутати, почти 30 от Движение за права и свободи, от Има Такъв Народ, от „ Демократична България ”, сподели Борисов.

„ Изнасяме в пъти повече оръжие от февруари насам. Оръжейните ни фабрики работят на макс. Точно продукцията, която употребяват в Украйна. Ние им даваме оръжие. Неслучайно Българска социалистическа партия мълчат, това стана с техен автограф. Това е лицемерие и те би трябвало да си отидат ”, сподели Борисов.

„ Президентът Зеленски ясно сподели – да отиват единствено тези, които имат какво да му оказват помощ, а не за сълзливи селфита ”, сподели Борисов във връзка евентуалното пътешестване на българска делегация до Киев.

Запитан за това дали страната върви към предварителни избори, Борисов сподели: „ Това е най-правилно ”.

„ Лошо е да има такова неспособно ръководство ”, сподели още водачът на ГЕРБ. Той обаче отхвърли да каже дали партията му ще желае избор на съмнение. 

Обраха народа, направи още извод някогашният министър председател за сегашната власт. Борисов се аргументира с галопиращата инфлация, като уточни, че: " по наше време " едно цяло агне е коствало сред 120 и 130 лв., а в този момент надхвърлило 360.

" В петък, когато българските дами преди се криеха да минат под масата, го направихме неработен ден. И това църквата го оцени, тъй като хората могат да създадат всичко належащо. Но на днешния свят ден да се замислим какво са правили на Господ - карали са го самичък да си носи Кръста, мушили са го с тръни, пирони.

Толкова страдания! Приятелите му го предали за 30 сребърника... Така че всичко е Божа работа. И както е постоянно, както стартира и владиката, който споделя: " Да внимаваме ".

Те не внимават. А Господ е споделил: " Не крадете " ", разяснява Борисов във връзка с ръководещите.

Снимка: Стоп кадър

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР