България не е приемала допълнителни споразумения от Дъблинското споразумение. Анексът,

...
България не е приемала допълнителни споразумения от Дъблинското споразумение. Анексът,
Коментари Харесай

Искрен Митев: Министри, които не се справят с работата си, трябва да бъдат сменени

България не е приемала спомагателни съглашения от Дъблинското съглашение. Анексът, който беше подписан с желанията на Австрия да засилим граничния надзор, се съблюдава от страната ни. Камионите се ревизират подробно. За 10 дни инспекции са открити към 4-5 мигранти, укривали се в тях. България съблюдава прецизно поетите задължения пред Австрия. Това разяснява в студиото на „ Твоят ден " по NOVA NEWS националният представител от ПП-ДБ Искрен Митев.

„ Смятаме, че позицията на Австрия не е обективна, тази неправда се надявам да бъде прекъсната оптимално бързо ", сподели той.

По думите му обвиняванията на опозицията, че страната ни ще одобри хиляди мигранти, не дават отговор на истината. „ " Политическа партия съумя да осъществя 70% от законодателната си стратегия. Успяхме да приемем измененията в Конституцията, както и бюджета. Дефицитът е 2.2%. Когато опозицията търпи загуби, единственото, което им остава, е да употребяват лъжата като инструмент. Българска социалистическа партия е партия, която от дълго време е привикнала да раздава, за жал в последно време раздава единствено внушения ", акцентира Митев.

Той добави, че всички министри би трябвало да дадат доклад за работата си. „ Да забележим какви са били техните поръчки и какво са изпълнили. Ако има министри, които не се оправят с работата си въз основа този разбор, те би трябвало да бъдат заменени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР