България, като страна със сравнително нисък БВП на глава от

...
България, като страна със сравнително нисък БВП на глава от
Коментари Харесай

10-те суперколи на поп-фолка

България, като страна със относително невисок Брутният вътрешен продукт на глава от популацията, рядко може да ни впечатли с придобивки на родни звезди като острови, многомилионни яхти и други

Едно обаче се набива на очи, когато минаваме край заведения, в които известни поп-фолк реализатори имат участия и това са колите.

Независимо дали слушате този род или не, в случай че сте авто фанатик е невероятно да не сте забелязали усета на фолк звездите към лъскавите возила. Ето и 10-те суперколи на поп-фолка.

10. BMW X6 – Галена

 10-те суперколи на поп-фолка

Певицата не един път е споделяла, че обича комфортните коли за дългите пътувания, които спохождат нейната кариера. Затова залага на бялото украшение на BMW.

9. Porsche Cayenne – Андреа

 10-те суперколи на поп-фолка

Веднага след мача на Владимир Кличко и Кубрат Пулев, Андреа се снабди с чисто нов автомобил от обичаната ѝ марка- Porsche. Красавицата от дълго време е почитател и на самия модел, преди година Андреа се возеше в същия, само че много по остарял модел на немския колос. Новата облага още веднъж е в черен цвят.

8. Mercedes s- class – Преслава

 10-те суперколи на поп-фолка

Преслава несъмнено е измежду звездите с най-изявен усет за коли. Белият Мерцедес на звездата може да се забележи на всяко нейно присъединяване.

7. Audi Q7 – Тони Стораро, Алисия, Анелия

 10-те суперколи на поп-фолка

Този модел е най-често срещаният избор от звездите в България. Лъскавият звяр на Ауди е определен в алено от Алисия и черно от Тони Стораро и Анелия.

6. Audi A8 – Емилия

 10-те суперколи на поп-фолка

Един от най-желаните коли в света- черно Ауди А8 от кино лентата „ Транспортер “ е изборът на Емилия.

5. Range Rover Sport – Цветелина Янева и Мария

 10-те суперколи на поп-фолка

Двете звезди залагат на може би най-луксозния джип сега, в черен цвят. Еднаквият усет за коли на двете хубавици, очевидно не е единственото подобие в техните характери, откакто преди години записаха дуетна ария.

4. Maybach – Азис

 10-те суперколи на поп-фолка

Най-коментираният поп-фолк реализатор несъмнено с годините е показвал, че е познавач на лукса, по тази причина изборът му на една от най-скъпите марки по никакъв начин не ни изненадва.

3. Chevrolet Camaro – Фики Стораро

 10-те суперколи на поп-фолка

Всяко нещо в живота на Фики Стораро провокира безчет мнения, само че несъмнено това, към което никой не остава апатичен е страхотният състезателен автомобил на изпълнителя. Жълтият му цвят печели погледи на всяка улица.

2. Bentley Continental GT – Преслава

 10-те суперколи на поп-фолка

Чаровната певица влиза в нашата ранглиста с цели два автомобила и потвърждава, че може би е най-запаленият авто почитател измежду дамите в поп-фолка. Няма вестник, който да не писа за прословутото розово Бентли на звездата и въпреки тя към този момент да го смени с надалеч по-скромния Мерцедес S-class, няма по какъв начин да не попадне в класацията ни и то измежду първите места.

1.Nissan GT-R – Константин

 10-те суперколи на поп-фолка

Най-желаният автомобил в света, един от най-бързите и лъскави спортни коли е изборът на Константин. Коцето не един път е споделял, че обича бързи коли и не инцидентно е заложил на черния звяр на Нисан. Феновете на изпълнителя постоянно напират да се снимат с изключение на с любимеца си и с неговия автомобил.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР