България излиза от застоя и автокрацията и тръгва по пътя

...
България излиза от застоя и автокрацията и тръгва по пътя
Коментари Харесай

Румен Радев: България излиза от застоя и автокрацията

" България излиза от застоя и автокрацията и потегля по пътя на модернизацията ", съобщи Румен Радев, който в неделя завоюва втори президентски мандат.

" Връщането на статуквото на бял кон - не се състоя. Въпреки големите пари, клеветите и пропагандата, които ни заливаха всекидневно, България устоя този изпит по народна власт. Не се поддаде на опитите да се посее етническо напрежение. Разумът и родолюбието надвиха над апатията и лъжата ", сподели още Радев.

По думите му през днешния ден е завършил невиждан политически месец на два типа избори, които са откроили " желанието на народа за смяна, за разкъсване с корупцията, грабежа и беззаконието, за отстраняването на мафията от властта ".

" Очакванията, че жителите ще се изморят от избори и ще предпочетат да се върнат към познатото остаряло, не се сбъднаха ", добави президентът.

По думите му неговата победа е " победа на взаимното ни доверие, на разсъдъка, на желанието ни за правда и правдивост ".

Държавният глава предизвести, че новият парламент няма право на неточност и отсрочване, тъй като хората няма да простят, в случай че не се сформира отчетливо политическо болшинство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР