България изглежда като една градинка, в която една група хора

...
България изглежда като една градинка, в която една група хора
Коментари Харесай

Георги Милков: Предишни министри са правили по-сериозни неща от това да цитират неправилно някой

България наподобява като една градинка, в която една група хора нещо вършат, бълбукат, страшна патаклама, само че доста огромна част от хората изобщо не се интересуват, тъй като са на море и това е някакъв дневен ред, който не ги визира. Вероятно сряда ще е най-важния ден, в който ще се разбере ще имаме ли държавно управление или не. Това съобщи журналистът Георги Милков в ефира на NOVA.

" Не знам дали е неточност оферти състав на кабинет, тъй като това е тяхната визия, по този начин считат, че вярно са го конструирали. Ако българите гласуваме за хора аз не знам дали в миналото въобще ще се сътвори държавно управление. Ние тук нормално сме експерти по тази тематика. Тук няма да намерим някой, за който ще се събере сериозно голям брой хора, които да ги поддържат. ", съобщи той.

" Други министри в предишното, изключително вътрешни могат да бъдат упрекнати в доста по-големи неща, от това, че са цитирали погрешно някой. Ако сложим цялата тази картинка на фона на всичко, което сме изживели до момента, то се въртим непрекъснато в една и съща рамка ", уточни Милков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР