България избра своя нов представител за Евровизия 2020 - това

...
България избра своя нов представител за Евровизия 2020 - това
Коментари Харесай

Виктория Георгиева ще представи страната ни на Евровизия 2020

България избра своя нов представител за Евровизия 2020 - това е 22-годишната певица Виктория Георгиева - VICTORIA. Това оповестиха през днешния ден от Българска национална телевизия и сътрудниците им в плана от Ligna Group на специфична конференция.
 
 Виктория Eurovision Bulgaria 2020

 Виктория Eurovision Bulgaria 2020

Все още не е ясно с коя ария ще взе участие в състезанието изпълнителката, само че се чака сингълът да бъде показан през март 2020 година

Участието на България в Евровизия 2020 се осъществя с помощта на редица сътрудници на Българската национална телевизия. Сред тях е и английската продуцентска компания Ostereo, която работи с едни от най-утвърдените имена на международния музикален пазар. Отскоро Виктория също е измежду тях - тя подписва контракт след неоспоримия шлагер “I Wanna Know ”, показан в края на юни тази година.-->

Ще можем да се насладим на музикалното шоу в Ротердам на 12, 14 и 16 май, а на 28 януари ще се изтегли чоп, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България. Нашата представителка има голям късмет да се подреди в челните позиции, тъй като се отличава със характерен глас и личен музикален жанр.



Ето какво сподели певицата по отношение на присъединяване си в Евровизия: „ Много съм  разчувствана, че получавам късмет да показва страната. Няма по-голяма чест за един актьор! За мен това присъединяване е на първо място голяма отговорност и привилегия, тъй като музикатa е метод да изразя себе си и това, в което имам вяра. Нямам самообладание да споделя с всички новите си планове. Благодаря на Българска национална телевизия, че повярва в мен! ”

България не взе участие на състезанието предходната година, само че без подозрение пожъна триумфи през 2016, 2017 и 2018. С последното ни показване групата Equinox се класира на 14-то място със 166 точки. Кристиан Костов ни донесе второ място през 2017, а Поли Генова – четвърто през 2016 година

" Това, което прави Българска национална телевизия, е превъзходен образец. По закон сме длъжни да отразяваме европейските състезания. Ще насърчим млади създатели. Това е превъзходен образец на публично-частно партньорство. Това е бъдещето ",коментира генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

Виктория е на 22 години, родена в град Варна, а с пеене стартира да се занимава, когато е на 11. Добива известност след присъединяване си в четвъртия сезон на Х Фактор България, където доближава до топ 5.

По-късно получава късмет да избере да се причисли към една от двете от най-големите музикални компании на територията на страната. В момента тя работи по първия си независим албум.
 
 Виктория Eurovision Bulgaria 2020

 Виктория Eurovision Bulgaria 2020

 Виктория Eurovision Bulgaria 2020

От пролетта на 2018 година е самостоятелен актьор и издава два сингъла - “Странни времена ” и “I Wanna Know ”, като вторият е продуциран в Лос Анджелис с екипа работил със Зейн (ZAYN) и други одобрени актьори на международния музикален пазар. Същият план е определен измежду 500-те претенденти на испанския фестивал “Melboss Open ” в Мадрид, Испания. Това я прави първият източноевропейски актьор на такова влиятелно събитие. През лятото на 2018 година приключва летния курс на университета " Бъркли " във Валенсия.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР