България има ясното съзнание, че европредседателството е шанс, възможност и

...
България има ясното съзнание, че европредседателството е шанс, възможност и
Коментари Харесай

Мария Габриел: Левски беше казал, че е мечта да бъдем сред другите европейски народи, а днес това е факт

България има ясното схващане, че европредседателството е късмет, опция и отговорност. Ще се състоят доста значими диспути и се веселя, че тематиката за председателството настойчиво беше наложена от Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. По време на това председателство, ще се обсъдят и тежките тематики като Брекзит. Всички ще гледат на нас като водачи. Това съобщи еврокомисарят Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"Гордея се с това, че съм българка. България е 3-та в Европа и 10-та в света по безспорен брой ИТ експерти, и първа в Европа с брой дами ИТ експерти. Всеки ден някое международно достижение се дължи на някоя българска компания ", сподели още еврокомисарката по тематиката за експертите по осведомителни технологии в България.

"Не сме подготвени с цялостната цифровизация, тъй като към момента не сме готови за хакерските атаки. Фалшивите вести са доста рискови, те подкопават доверието. Тревожна е скоростта, с която се популяризират този вид вести. Не можем да наложим кой в какво да има вяра, само че единствено дружно можем да създадем по този начин, че отрицателните последствия от тези вести да са по-малко. Медийната информативност е мой приоритет. Трябва да обединим силите си, с цел да ограничим този феномен. Борим се с нелегално наличие, което се състои в агитация на тероризъм, циничен език и детско принуждение. Няма място в нашата мрежа за сходен вид неща ", съобщи изрично Габриел по тематиката за подправените вести.

"Да не забравяме, че Васил Левски беше споделил, че е фантазия да бъдем измежду другите европейски нации, а през днешния ден това е факт'', приключи Мария Габриел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР