България има своите проблеми. Но корупцията няма пряка връзка с

...
България има своите проблеми. Но корупцията няма пряка връзка с
Коментари Харесай

Илхан Кючук: Влизаме в трапа, отдалечаваме се от Шенген и Еврозоната

България има своите проблеми. Но корупцията няма директна връзка с приемането ни в Шенген. Австрия, с нейния министър-председател, сега се бори във вътрешнопартиен проект с корупцията. И на него му би трябвало мотив - разиграва картата корупция против сигурност.

Това съобщи евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк пред NOVA.

За хартиената бюлетина, той сподели, че жителите желаят да гласоподават по два метода.

„ Нека да дадем право и на двете страни. Слушам небивали причини, че спирачка пред приемането на България в Шенген е това, че Народното събрание е приел хартиената бюлетина. 90% от европейските страни гласоподават на хартия”, уточни Кючюк.

Евродепутатът счита, че би трябвало да бъде направено всичко допустимо да има държавно управление, което да изведе страната от рецесиите.

„ Влизаме в трапа. България се отдалечи от Шенген и се отдалечава от Еврозоната. Европа чака от нас да отговорим на предизвикателствата”, изясни той.

Дали Движение за права и свободи би подкрепило държавно управление на Николай Габровски евродепутатът не посочи. От партията желаят първо да се срещнат с програмата и структурата на проектокабинета. „ Нека процедурата се извърви до дъно. Следващите два дни са основно важни”, е мнението му.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР