България има нужда от редовно правителство, което да извърши необходимите

...
България има нужда от редовно правителство, което да извърши необходимите
Коментари Харесай

ПП Зелено движение ще подкрепи кабинета Денков

България има потребност от постоянно държавно управление, което да извърши нужните законодателни и институционални промени. Затова Политическа партия “Зелено придвижване " взе решение да разпореди на народните представители на партията да гласоподават " за " кабинета “Денков ". Това оповестиха от пресцентъра на партията.

" Противопоставяме се против политическите офанзиви от страна на президента Радев и някои политически сили ( " Възраждане ", БСП) за възпрепятстване на европейското бъдеще и стабилно развиване на България. Изразяваме своята позиция, че във времена на война на територията на Европа сме срещу прокремълските спекулации и компрометирането на участието на страната в Европейски Съюз и НАТО.

Даваме късмет на нашите политически сътрудници от коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България " за осъществяване на основните промени в България, основани на заложените в програмата ни цели и полезности за битка с корупцията, приемането ни в Шенген и еврозоната и рационализация и декарбонизация на стопанската система. България има потребност от прореформаторски кабинет и парламент и ние ще работим точно в тази посока. Заявяваме, че Политическа партия “Зелено придвижване " няма да отстъпи по никакъв метод от своите правила и политики и при всяко клатушкане в популистка и нездравословна за дълготрайния разцвет на страната посока ще реагираме навреме и съответно. Включително няма да се поколебаем да подлагаме на критика министри от кабинета, чиито дейности не са задоволително амбициозни ", декларират от " Зелено придвижване ". 

От партията прецизират, че не са номинирали претенденти, които да бъдат част от кабинета, само че ще наблюдават деликатно за придържане към политиките на партията изключително в работата на министрите от основни за страната браншове като околната среда и водите, енергетиката, районното развиване, земеделието и горите. От там акцентират, че всеки министър е поканен в персонално качество и ще носи персонална отговорност за дейностите си. 

" Заявяваме, че главните политики на Политическа партия “Зелено придвижване " – зелена стопанска система, чиста сила, стабилно развиване, запазване на околната среда, превъзмогване на климатичните промени – са естествена част от нашата визия, която ще се стремим да изградим дружно с сътрудниците си от “Демократична България " и “Продължаваме Промяната " в работата си с Народното събрание и с определения кабинет. ", прибавят от " Зелено придвижване ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР