България има нужда от изтребители, но те не бива да

...
България има нужда от изтребители, но те не бива да
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ: Пренасянето в жертва на Борисов няма да реши проблемите на българина

България има потребност от изтребители, само че те не трябва да са втора употреба, нито пък са ни нужни прибързани решения. Ние имаме поръчани осем броя и би трябвало да окомплектоваме военните си сили със същото въоръжение. 

Това разяснява пред бТВ Росица Кирова от ГЕРБ. 

Смятате ли, че тези осем изтребителя, които сме платили и даже още осем да дойдат, ще ни защитят от една война, която заплашва цяла Европа!? Нека не мислим за войната по този начин, както се е  водила през 42 или 44 година, а да мислим по какъв начин този проблем може да бъде решен изцяло - с дипломация, с говорене, със декларирана позиция. В случая Украйна е жертва и ние би трябвало да й помогнем да излезе от тази обстановка, уточни тя. 

Дипломатическото решение на този проблем може да го има от наша страна единствено и само, в случай че България има устойчиво държавно управление. Всичко останало са спомагателни спекулации, от които нямаме потребност сега, уточни тя. 

 Защо в България инфлацията е двойно по-висока от тази в Европейски Съюз? Защото не взехме навременни решения. А това е по този начин, тъй като ръководещите политици не пръглътнаха егото си и в този момент българинът е в нежелано състояние, уточни Кирова. 

За да се решат проблемите преди всичко е нужно държавно управление с 4-годишен небосвод, тъй като настоящия бюджет е бюджет на парче. По принцип, когато един съдружен сътрудник си тръгне от ръководеща коалиция, ръководещите би трябвало да изискат избор на доверие от Народното събрание. Пренасянето в жербва на Бойко Борисов несъмнено няма да реши проблемите в страната, както някои мислят и желаят и това е много смешно, уточни тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР