България е сред водещите IT аутсорсинг дестинации в света благодарение

...
България е сред водещите IT аутсорсинг дестинации в света благодарение
Коментари Харесай

Тек Експъртс: България е водеща дестинация за аутсорсинг, облачни и IT услуги


България е измежду водещите IT аутсорсинг дестинации в света с помощта на положителния бизнес климат и техническата експертиза. Според последните отчети, аусорсинг промишлеността е един от най-бързо разрастващите се браншове в страната за миналите 27 години. В допълнение, до 2020г. броят на заетите чиновници, както в обичайния аутсорсинг на бизнес услуги (ВРО), по този начин и в този на осведомителни технологии (ITO), се чака да надвиши 62 500 души.

Много интернационалните компании отдавна разпознават България като мощна дестинация за аутсорсинг в областта на обслужване на клиенти. Тек Експъртс е една от тях – основана в София и от 2010г. насам се радва на огромно разгръщане.

Наличието на надарени фрагменти и сериозният опит в STEM (science, technology, engineering and mathematics) са една от главните аргументи страната да бъде припозната като атрактивна за бизнеса и за развиването му. Като разследване, в края на август тази година, Тек Експъртс усили доста офис пространството си, с цел да отговори на потребностите си от в допълнение разгръщане на екипа си, стремейки се да наеме още 600 души до края на 2018г.

„ Благодарение на комбинацията от многоезична, високообразована и стимулирана работна ръка и конкурентно възнаграждение, България беше очевидният избор за нашите аутсорсинг, облачни и IT услуги “, споделя Янив Натан, създател на Тек Експъртс.

„ Нашата база от гении пораства с всяка минала година и ние непрестанно търсим още експерти, които да се причислят към нас. Винаги сме били отдадени на това да развиваме компанията и да поддържаме експертите, с които работим, както тук, по този начин и на другите ни местоположения “, прибавя Натан.

Тек Експъртс приема в екипа си ветерани в сферата, работещи майки, младежи и студенти, а също и тези, които към този момент имат опит в промишлеността, само че търсят благоприятни условия за по-нататъшно развиване на уменията си и имат предпочитание да работят с най-големите компании в света.

„ Насърчаваме съдействието сред нашите разнообразни местоположения и предоставяме опция на чиновниците ни от целия свят да пътуват, с цел да се учат и да споделят експертиза “, споделя Лъчезар Лозанов, Мениджър на компанията за България и Малта.

България предлага всичко, което фирмите търсят в една IT аутсорсинг дестинация – богат избор от експерти, потвърдено мощни резултати в областта на STEM образованието и мощно наличие на интернационалните компании в района. Страната също е извънредно културно близка до западния свят, когато става дума за бизнес отношение и етикет.

В интервал, в който обичайният аутсорсинг на бизнес процеси (BPO) развива висококачествени услуги, репутацията на България като желан аусорсинг сътрудник ще продължава да пораства. Богатият IT опит и знания, положителната географска локация до западните страни и многоезичните екипи от експерти, са единствено част от аргументите пазарът ни да притегля вниманието на вложители и бизнесмени от целия свят.

В този смисъл, България е отличен образец, който демонстрира по какъв начин програмен продукт промишлеността е задоволително могъща, с цел да остави дългогодишен отпечатък върху бизнес пейзажа. Секторът дава извънредно доста благоприятни условия, които водят след себе си отлична непоклатимост, трайна претовареност и висока добавена стойност.

„ Уменията, които видяхме, когато дойдохме в страната за първи път, са все по-ясно изразени в този момент и по тази причина задължението ни да развиваме България като едно от основните интернационалните локации на Тек Експъртс, продължава да бъде от извънредно значение за нас “, приключи Лъчезар Лозанов.

Tek Experts предлага бизнес решения и ИТ поддръжка за компании от целия свят и дава висококачествени услуги от стимулиран и професионален екип от чиновници.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР