България е родината ни. Всеки от нас изпитва любов и

...
България е родината ни. Всеки от нас изпитва любов и
Коментари Харесай

Ходили ли сте до това родно свято място, което лекува смъртоносни болести

България е родината ни. Всеки от нас изпитва обич и благополучие, когато става дума за страната ни. Освен че България просто си е наша, тя е също страна, в която има голям брой красиви места, които освен са привлекателни, само че и имат славата на чудотворни и лековити.
У нас има доста извори на минерална вода и те се употребяват за разнообразни типове терапия и оказват помощ на хората да се оправят с разнообразни заболявания и здравословни проблеми. Днес ще ви разкажем за следващото свято място в България, което получава славата на лековито място. То оказва помощ на хората в сложни моменти и точно това го популяризира.

Мястото, за което става дума е Черепишкият манастир. Той се намира в Искърското дефиле и лековитото свято място в него е църквата му. В нея се намират мощите на двама светци: Дамян и Козма от Мала Азия.
Те били примерни хора, които изучавали лечебните свойства на билките. Според легендата по тази причина Господ ги дарил с опцията да лекуват заболели хора и животни. Те го правели безплатно, поради което си спечелили прозвището „ безсребърници “.
СПОРЕД МЕСТНИТЕ ИМЕННО НА ТЯХ съдебна експертиза ДЪЛЖИ ЧУДОТВОРНАТА СИЛА НА ТОВА МЯСТО.
Един от образците за силата на светата обител, който описват те е за един човек, който имал взаимозависимост към алкохола.

Алкохолизмът е заболяване, което освен е рисково, само че и е смъртоносно. Страдащият човек прекарал няколко дни в манастира, обезверен от ситуацията в което е изпаднал. След това си потегля и се завръща след няколко години, с цел да опише по какъв начин се е трансформирал животът му. Той разказал, че към този момент е преодолял казуса с пиенето, има постоянна и добре платена работа и е основал семейство.
В този манастир се е излекувал и човек, който бил съвсем напълно обездвижен. Близките му го завели там, с цел да потърсят помощ свише. След няколко дни, индивидът просто станал, захвърлил бастуна и нямало и диря от проблемите му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР