България е по-важна от задкулисните интереси на група лица, които

...
България е по-важна от задкулисните интереси на група лица, които
Коментари Харесай

Радостин Василев: Трифонов изтегли министри, за да се откраднат средства, РСМ е измислена причина

България е по-важна от подмолните ползи на група лица, които владеят евентуално нашия водач. Ще напусна Има Такъв Народ с голяма горест, тъй като в последните 2 година вложих цялата си сила, мощ, воля и обилни средства с цел да построявам структурите на тази партия. Мафията пробива в Има Такъв Народ.

Това съобщи министърът на спорта в оставка Радостин Василев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Василев показа сътрудниците си от Има Такъв Народ, които ще изоставен партията и парламентарната група. Това са проф. Николай Радулов, юрист Иво Атанасов, инж. Георги Георгиев, Деян Петков, общински координатор на Плевен, Светлин Стоянов, регионален координатор на Русе.

Поведението на Трифонов като едноличен притежател докара до това, че тази партия се самоизчегърта, а последните му дейности водят до това, че се изчегъртва и страната. Решението на Трифонов за евакуиране на министрите не е координирано с никого. Вчера той два пъти излъга, че това е споделяно с ПГ, разяснява Василев.

Аз се изправих против мафията. През ноември станах министър необяснимо за мен. Аз подлъгах ужасно доста хора, сподели Василев. Аз си зарязах фамилията, съвсем си унищожих адвокатската процедура за идеята, защитавах на всички места Слави Трифонов. Направих кръстоносен поход в последните 6 месеца против мафията в спорта и Слави Трифонов ме хвърли против тези хора, които той не желае да познава даже, добави Василев. Сега ще ни изкарат предатели, че сме купени, добави той. Каня Тошко Йорданов те да кажат дали получават финансови облаги по отношение на задължения към структури от Министерство на регионалното развитие. Всъщност поради това министерство пада страната, добави Василев.

Принципите на Има Такъв Народ не може да се нарушават даже от Слави Трифонов. Бяхме подложени на нечовечен напън в последните дни, сподели Василев.

Слави Трифонов в никакъв случай не се е интересувал от мнението на гласоподавателите, от своите депутати, той не ги познава, той познава петима души. Той не е пристигнал две години да види офиса в родния му град Плевен, разяснява Василев. Има Такъв Народ е бизнес план, не е парламентарен план. За да се откраднат едни средства от едни компании, Трифонов изтегли министри. РСМ е измислена причина употребена за мотив, акцентира Василев.

Не мога повече да бъда от тази конструкция поради водача на партията и неговия кръг от хора. Не съм си разрешил да открадна и едно захарче от някого през последните 6 месеца. Не съм желал нищо, не преставам да бъда себе си, мога да бъда унизен и тероризиран, само че не мога да бъда платен от никого, уточни още Василев. Аз не съм апаш, безапелационен е той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР