България е парламентарна република, пълноправен член на ЕС и НАТО

...
България е парламентарна република, пълноправен член на ЕС и НАТО
Коментари Харесай

Протест пред президентството срещу действията на Румен Радев

" България е парламентарна република, пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО и би трябвало ясно да го заявим на всички! ". Под това мото протича сега митинг пред президентството.



Демонстрантите упорстват за постоянно държавно управление. Според тях президентът Румен Радев от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските такива.



Демонстрантите веят български флагове, знамето на Европейски Съюз, както и украинския байрак, защото Украйна е претендент за член в Европейски Съюз, написа БГНЕС.

" Фуражка – самальот Масква ", " Аз не съм червен, аз съм Румен ", " ПРЕZИД-END ", гласят протестните плакати. А жителите скандират: " Тук не е Москва! ", " Радев е изменник " и " Оставка ". На митинга има проведена подписка за импийчмънт на президента Румен Радев.



По-рано от ПП-ДБ обявиха, че поддържат митинга.

" Президентът от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските такива. Неговите служебни държавни управления са най-продължителните в българската история след 90-та година, като в същото време прокарва съветско въздействие в страната и ни отделя от европейската общественост. Няма да позволим да се превърнем в Беларус! Президентът би трябвало да е президент на всички българи и да се преценява с решенията на Народното събрание! ", декларират уредниците.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР