България е особена държава. Тук генералите са миротворци, да не

...
България е особена държава. Тук генералите са миротворци, да не
Коментари Харесай

Зърнари ли? Обикновени лайнари...

България е особена страна. Тук генералите са миротворци, да не кажа – шубелисани женски полови органи. Рокаджиите са ултраконсерватори и желаят да бесят педерастите и лесбийките. Съветските сътрудници се борят за свободата на словото, недоклатени лелки организират образования по какъв начин да си намерите богат мъж, мафиотските босове са доценти, имунизираните са антиваксъри, а ония, дето са напъхали дебелите пачки евро в дюшека, се борят в отбрана на лв.. Тогава чудно ли е, че милионерите стачкуват?

Днес селските тарикати запушиха със закупените си с държавни пари трактори пътя към „ Дунав мост “, на следващия ден революцията ще тръгне по целия свят. Илон Мъск ще излезе да развее шкембе пред Белия дом и ще желае данъчни облекчения за високите технологии. Доналд Тръмп ще просне отряд източноевропейски проститутки пред Статуята на свободата, а дядо Сорос и еврейската му рода с жива верига ще изискат дотации от Банк ъф Америка.

Щеше да е просто смешно, само че се случи нещо нечувано. Правителството на учен Денков наруши омертата и се опълчи на всемогъщата зърнарска мафия. Това дори е мека дума – тук приказваме за средновековен картел с невиждани за нашата дребна страна размери, какъвто не би мечтал да има даже любимецът на нешки, дъревчета и сходни тайни бабиери Джон Рокфелер.  Става въпрос за стотици хиляди до милион декари, следени от едно семейство. Знаете ли какъв брой са милион декара? Това е четири пъти землището на Бургас.

Тези средновековни боляри изсмукват 85% от земеделските дотации и сеят единствено пшеница, царевица и слънчоглед - културите, които се обработват най-лесно и затова са с най-ниска добавена стойност.  Плачете за доматите по време на Бай Тошо? Не желаете картофи от Иран? Дразните се на ябълките от Македония? Обърнете се към бандата на мултимилионерите с яхтите и майбасите, която целеустремено унищожава всяко земеделско произвеждане, което изисква капиталовложения и работна ръка.

Стачкуващите милионери, постоянно и милиардери, са наложили тежка феодална конструкция из половин България и непосредствено въздействат на политическите решения, дефинират претендентите за кметове и локалната политика. За сметка на това си стискат мизерните задници и не са си мръднали пръста да облагородят селата и махалите, които пълнят банковите им сметки. Да сте чули някой зърнар да е ремонтирал учебно заведение или болница, да е измазал читалището, да е поставил три пейки, на които локалните старци да провиснал склеротичните си тела? Да се е погрижил някое младо семейство да се върне да обработва наследствената си земя, да е промотирал аграрното произвеждане с телевизионно клипче, с сказка в локалния киносалон, със стикер на задното си стъкло даже?

Ето против този церемониал, на наглите милионери с тракторите, би трябвало да стачкува Милена, от тези нагли същества би трябвало да пазим децата си, хляба си, съзнанието си. Защото, за разлика от гейовете, които просто желаят да се държат за ръце, тези в действителност се пробват да ни го сложат откъм гърба и го вършат сполучливо от години. Зърнари ли? Не, сър, най-обикновени лайнари. Ама с майбаси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР