България е малка в ЕС, защото е голяма точно толкова,

...
България е малка в ЕС, защото е голяма точно толкова,
Коментари Харесай

Радан Кънев: България е малка, колкото политическия капацитет на Бойко Борисов

България е дребна в Европейски Съюз, тъй като е огромна тъкмо толкоз, колкото политическия потенциал на Бойко Борисов. Това сподели лидерът на листата на " Демократична България " Радан Кънев при откриването на акцията за изборите за Европейски парламент. Кънев описа, че при срещите си с гласоподаватели е получил два въпроса, които са го впечатлили. Единият е, какво може да направи дребна България в Европейски Съюз. " Малка е стопански, тъй като го няма откраднатото ", сподели още Кънев. Той добави, че България е междинна страна за Европейски Съюз и даде образци със свършеното от Португалия и Полша, когато са били страни председатели/

Другият въпрос е бил " Защо би трябвало да сме в Европейски Съюз " ". " Защото Европа е мир. Има богатство, което е преди всички. Има някой, който е по-голям от хляба и това е мира ", сподели Кънев. Той добави, че повече от половината европейски страни нямаше да са мирни, в случай че не бяха в ЕС- Испания, Ирландия. " Всички страни, които не са в Европейски Съюз са със спящи спорове. Те няма по какъв начин да процъфтяват стопански в подобен миг. Всеки, който се бори за намаляване на Европейски Съюз или срещу Европейски Съюз е срещу мира ", сподели още Кънев. Според него общата политика за европейско правораздаване може да даде на българите чувство за правораздаване, чувство, че има кой да накаже " цветановците ".

" Разказаха ми, че 13 било обичаното число на Бойко Борисов, значи ориста обича нас, а не него. Време е да си отива ", сподели на смешка съпредседателят на " Демократична България " и ръководител на ДСБ Атанас Атанасов. Той съобщи, че година след основаването си " Демократична България " е четвърта политическа мощ и е изправена пред първото си съществено тестване. " Трябва да изметем тези от властта ", прикани той.

Владимир Панев, който е съпредседател на " Зелено Движение " изрази увереност, че " ще успеем да излъчим евродепутати, тъй като " Демократична България " е единствената партия, която може да предложи промени, освен в България, само че и в Европа.

Христо Иванов, който е съпредседател на " Демократична България " и водач на " Да, България " се обърна към тези, които се чудят дали има смисъл да излязат да гласоподават. " Нашата България, нашата независимост и метод на живот са заложници, нашата страна е отвлечена, тя е пленена. Свободата е това, което би трябвало да си върнем ", съобщи Иванов. Той добави, че България е пленник на двете БКП–та и Държавна сигурност- на Корнелия Нинова и на Бойко Борисов. Както на ръководствата на Държавна сигурност, едното което се кичи с " патриоти " – Вътрешна македонска революционна организация и другото, което е в " Сараите " и се кичи като " либерали ". " За да има на околните парламентарни избори за кого да гласувате ви би трябвало опция. Ние сме едни от вас ", сподели Иванов.

Кандидатите на " Демократична България " са:

1. Радан Кънев - ДСБ
2. Стефан Тафров – " Да, България! "
3. Албена Върбанова - зелена
4. Мария Спирова – " Да, България! "
5. Цецка Бачкова - ДСБ
6. Росен Богомилов - " Зелено придвижване "
7. Алина Добрева – " Да, България! "
8. Димитър Филипов - ДСБ
9. Тома Белев - " Зелено придвижване "
10. Емил Георгиев - " Да, България! "
11. Владимир Славенски - ДСБ
12. Васил Гюров - " Зелено придвижване "
13. Сева Памукчиева – " Да, България! "
14. Павел Попов - ДСБ
15. Даниела Божинова - " Зелено придвижване "
16. Михаил Панайотов - " Да, България! "
17. Стоян Михалев – ДСБ

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (266)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР