България е малка и фолк певици дебнат от всеки ъгъл.

...
България е малка и фолк певици дебнат от всеки ъгъл.
Коментари Харесай

С богат опит в леглото: Известни българки, които са спали с един и същ мъж

България е дребна и фолк певици дебнат от всеки ъгъл. Фолк певици, които са подготвени на всичко, с цел да си намерят богато гадже, което да заплаща клипове, песни, тоалети и всичко друго, за което се сещате. Ето за какво не е изненада, че много от известните дами в България са си менкали мъжете. Ето кои мацки в БГ са правили секс с еднакъв мъж:

Мара Отварачката и Светлана Гущерова

Едната е някогашната Гущерова, а другата е към момента сегашна. Мара е към този момент омъжена за трети път, само че Светланка очевидно е по-хитра и за момента съумява да задържа любовта и вниманието на Християн. Припомняме, че преди години двете бяха много близки приятелки, само че Светла откри комфортен миг, с цел да се промъкне в леглото на Гущеров, когато Марийка беше скъсала с него.

Виж още: Размерът има ли значение за Симона Загорова? Певицата с разкрития за мъжете, по които си пада 

Златка Райкова и Моника Валериева

Тези две дами с кого ли не са били свързвани през годините. Златка скъка с Джизъса, само че бързо си е намерила нов и по-млад мъж. Говори се, че новото гадже на Златка е на 27 години, а преди този момент Моника Валериева е вкусила нежната му милувка. Междувременно се носи клюката, че Моника и Меди са още веднъж скъсали, тъй като артистът имал много забивки с други девойки. Клюката остава непотвърдена.

Виж още: Мацка №1 в киното: Дария Хаджийска и най-яките ѝ снимки 

Галена и Десислава

Двете фолк певици през днешния ден са много близки приятелки, само че е добре известно, че и двете са спали с еднакъв мъж. Галена е към момента с Галин, а преди години Десислава се омъжи за него. Сватбата беше супер обилна, само че връзките им не продължиха дълго. Отношенията на Деси и Галена обаче не са развалени, а преди време двете певици направиха даже общо парче.

Виж още: В топ форма: Григор Димитров сподели плочките си по плажовете в Маями 

Анелия и Емилия

Сагата тук е сериозна, само че и двете са към този момент разграничени от дълго време с Коко Динев, който е спал с много чалгаджийки. Говори се, че Емилия и Анелия не се понасят до през днешния ден и заобикалят да посещават общи събития.

Алисия и Николета

С Валери са спали много от известните българки, само че враждата сред Алисия и Николета е историческа. Алисия беше първата, а Николета се появи по-късно. Именно тя раздели футболната звезда с фолк певицата. Валерко обаче е пич, не му пука за техните отношенения и поставя грижи за децата, които им направи - Валери Божинов-младши и дребната Никол, която неотдавна имаше рожден ден.

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/, https://www.instagram.com/zlatka_raykova/, https://www.instagram.com/monika_valerieva_fan/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР