България е част от войната, защото това, което прави Путин

...
България е част от войната, защото това, което прави Путин
Коментари Харесай

Порошенко: Разчитаме на Румен Радев да подпише подкрепата за Украйна

България е част от войната, тъй като това, което прави Путин е против Европа и НАТО. Оръжията за Украйна са най-прекият път към мира в Европа. Това съобщи пред БТВ петият президент на Украйна Петро Порошенко. 
Прочетете още
" Стискаме палци, почитаме депутатите, желаеме да поздравим ГЕРБ и Бойко Борисов и разчитаме на президента да подпише поддръжката ", сподели Порошенко за вчерашното решение на Народното събрание страната ни да даде военна помощ за Украйна. 

По думите на Порошенко най-краткият път към мира в Европа е предоставяне на помощ за Украйна, това е инвестиция и за вашата страна, сподели още той.

" Бъдещето, в това число и на България, в този момент се взема решение в Украйна. Това е решение в името на единството, благодарим на всички българи от цялото си сърце. ", сподели още той. 

Според някогашния президент България към този момент е част от войната, тъй като дейностите на Путин са против Европа и НАТО. 

Не вярвайте на Путин, не се опасявайте от Путин, обърна се към депутатите още Петро.

Той сподели, че Украйна се нуждае от противовъздушна система, антидрон система и бойната авиация.

" Повече от 8 часа в Киeв нямаме електрическтво, в огромна част от страната нямаме вода, само че няма да отстъпим крачка обратно. Нуждаем се от генератори и трансформатори, с цел да възстановим енергийната ни система. ", сподели Порошенко и прикани за още наказания против Русия.

Украйнците желаеме мир най-вече на света, приключи някогашният президент. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР