България е „ангажиран съюзник в НАТО, който дава своя принос

...
България е „ангажиран съюзник в НАТО, който дава своя принос
Коментари Харесай

А ВИЙ ЗАПИСАХТЕ ЛИ СЕ В „НОВАТОРСКИЯ“ БАТАЛЬОН НА КИРЧО ПРОСТОТО?!

„ България е „ангажиран съдружник в НАТО, който дава своя принос за груповата отбрана“, написал в Туитър  генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг след видеосреща с премиера Кирил Петков. Шефът на Алианса отбелязва още, че е провел значителен диалог с българския министър-председател „по мотив скупчването на съветски войски на границата с Украйна и въздействието им върху европейската сигурност“. 

На въпросната среща, министър председателят Кирил Петков описа персонално на шефът на НАТО Йенс Столтенберг за българската новаторска концепция за основаване на специфичен батальон за рецесии от български военни, който да се води нещо като част от Алианса и да организира непрекъсната подготовка у нас.

…Българският министър-председател „информирал генералния секретар за решението на държавното управление да способства за груповата защита посредством създаване на българска батальонна бойна група, с опция за попълване на дефицитите от страни-членки, при необходимост“. В хода на диалога още веднъж бил доказан водещият принцип в НАТО – всяко решение би трябвало да е подкрепено от обществото и държавното управление в съответната страна-членка… “



Кирчо Простото строява „ новаторския батальон “.

А вий записахте ли се в „ новаторския батальон “?

Ташак, музика и новини от радевото&херовото отроче.

Блядь, сър, блядь…

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР