България днес Чалгата изпрати момчето с ангелски глас Ангел. Музикантът почина

...
България днес
Чалгата изпрати момчето с ангелски глас Ангел. Музикантът почина
Коментари Харесай

Попфолкът изпрати момчето с ангелски глас в последния му път

 България днес Чалгата изпрати момчето с благ глас Ангел. Музикантът умря след затруднения от COVID-19. Преди повече от три седмици 35-годишният реализатор се разболява и търси лекарска помощ. Няколко лечебни заведения отхвърлят да го одобряват, защото няма позитивен тест за Коронавирус. Състоянието му се утежнява. Приет е в Пета градска болница София. По-късно е трансфериран в ИСУЛ, където издъхва.

Близки, сътрудници и другари се стекоха на Централни гробища в София, с цел да си вземат последно довиждане с правилния си другар. Десетки души поставиха цветя пред затворения ковчег на артиста.

Годеницата на починалия Ангел не спря да ридае, до момента в който носи негов портрет. Христина бе придържана на крайници от своя позната. Сълзите на опечалената не стопират да текат. В очите й се вижда празнина. Няма мощ да приказва. А и не желае. След гибелта на годеника си, годеницата му сама би трябвало да се грижи на едногодишното им детенце.

Братът на умрелия реализатор още не се е отърсил от шока след загубата на най-верния човек в живота си. Последното довиждане с Ангел си взеха и един от най-хубавите му другари в попфолка. Музикантът е част от сектора повече от 15 години. Цветя на ковчега оставиха Борис Дали и Илиян Тупалката. Тримата са свързвани от мощно другарство. Тупалката и Борис Дали познават Ангел от ученическите му години.

" Не мога да допускам, че го няма. С него се знаем от години. Пеех по кръчмите, а той идваше при мен. Беше доста хубаво момче ", споделя за починалия Ангел Илиян Тупалката.

С тях бе и братът на Борис Дали - правилен другар на Ангел.

На поклонението дойде и колежката им Кристина. Едновремешната дуетна половинка на Дебора е доста близка с Ангел. Двамата нееднократно са радвали почитателите със взаимни изяви. Блондинката сложи цветя пред ковчега на покойника, написа " ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР