„България беше солидарна с Великобритания на всички възможни нива. Няма

...
„България беше солидарна с Великобритания на всички възможни нива. Няма
Коментари Харесай

Георг Георгиев: България е винаги на страната на солидарността

„ България беше солидарна с Англия на всички вероятни равнища. Няма по какъв начин да бъдем подлагани под каквото и да е подозрение, с кого се намираме в тази обстановка. България е постоянно на страната на солидарността. Ние за следващ път доказахме,че умеем по верния метод да се оправяме с проблемите”, сподели заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

„ Няма никакво подозрение в кой политически кръг принадлежим и това е в кръга на Европейския съюз. Не мога да схвана тази форма на мазохизъм. Каквото и да се случи постоянно се приказва за напън. Ако бяхме отзовали дипломати щеше да се случи същото. Трябва да се има вяра в това, че България сама взима своите решения”, сподели още той.

„ Няма по какъв начин да не отчитаме обстоятелството, че при решение за изпращането на дипломатите- ще има напрежение след взимане на решението. След срещата във Варна доказахме, че можем изрично да бъдем балансьори. Държавният глава отбрани нашите интереси”, категоричн беше Геор Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР