Българите сме категорични песимисти, това заяви в студиото на bTV

...
Българите сме категорични песимисти, това заяви в студиото на bTV
Коментари Харесай

Социолози: Никога не сме живели по-хубаво и никога не сме били толкова недоволни

Българите сме безапелационни песимисти, това съобщи в студиото на bTV социологът Кънчо Стойчев, който дружно с Андрей Райчев и Първан Симеонов показа книга, отдадена на 30-годишнината на „ Галъп Интернешънъл “. „ Не можем да създадем ваучър поради пандемията, по тази причина взехме решение да поработим и тази книга е вместо ваучър “, изясни смисъла на изданието Симеонов. Песимизмът обаче не е присъщ единствено за България, а за цяла Източна Европа.

„ Източноевропейците в никакъв случай не са живели толкоз хубаво и в никакъв случай не са се чувствали толкоз недоволни “, разяснява Андрей Райчев. Така той изясни и резултата от ръководството в последното десетилетие у нас. „ Националното богатство се усили два пъти при ГЕРБ, само че недоволството се утрои “, съобщи Райчев.

Според Кънчо Стойчев, това се дължи на обстоятелството, че даже съумелите хора от Източна Европа се усещат „ втора употреба хора “. „ Причината за това е „ остарялата “ Европа “, разяснява социологът и добави, че всички виждаме и нейните проблеми, като да вземем за пример неналичието на водачество.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР