Българите отново се прочухме. От Турция до Великобритания. Българин е

...
Българите отново се прочухме. От Турция до Великобритания. Българин е
Коментари Харесай

Българин е задържан с 59 пистолета в Турция. На Острова нашенци опитаха да отмъкнат олио

Българите още веднъж се прочухме. От Турция до Англия. Българин е хванат при опит да напусне Турция с десетки револвери без позволение, заяви Анадолската организация.

Лицето, с българско поданство, с букви Й.И.Д. и брачната половинка му Н.Н.Д. са били арестувани на 16 март. Служители на екипите за битка с контрабандата и проведената престъпност се раегирали, откакто на в автомобила им били открити 59 револвера без позволение и 59 пълнителя.

След разпит в прокуратурата мъжът е бил подложен в прелиминарен арест по решение на съда. Съпругата му е освободена при изискване за правосъден надзор.

Във Англия трима нашенци пробваха да откраднат огромно количество олио за готвене от супермаркет. На действието обаче попречили смели чиновници на магазина, които заловили крадците, оповестява „ Дейли Мейл “.

Борис Огнянов (37 г.), Ян Георгиев (43 г.) и Николай Йорданов (44 г.) направили опита за кражба на фона на фрапантния скок при цените на олиото. Той го трансформира в търсена стока на черния пазар. Според полицията то се рециклира, с цел да се употребява за произвеждане на биогориво.

Съдът уточни, че на тримата са платени по 180 паунда, с цел да откраднат съдовете с олио, предопределени за компания за преработване. Според Би Би Си кражбата на олио за готвене коства на хазната приблизително 25 милиона паунда годишно поради „ изгубени мита ”.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР