Българите, които са блокирани на летището в Париж, днес се

...
Българите, които са блокирани на летището в Париж, днес се
Коментари Харесай

Добри новини за българите, блокирани на летището в Париж

Българите, които са блокирани на летището в Париж, през днешния ден се прибират назад в България по гледище на френските гранични управляващи. Това заяви в ефира на bTV консулът ни във френската столица Милена Узунова.

,,Още на 5-и май сънародниците ни се обадиха до посолството и разговарях с техен представител. Вчера ги посетихме на място, разговаряхме с тях и френските управляващи обявиха, че през днешния ден следва да се приберат у нас. Те ще бъдат върнати назад в България в границите на тази заран с националния български превозвач'', добави тя.

По думите на консула ни претекстът на френските гранични управляващи да изискат връщането им у нас е, че не са им били показани задоволително доказателства, че обитават непрекъснато във Франция, защото идват в страната като сезонни служащи.

,,Тези, които не пожелаят да се качат на самолета за България и решат да останат във Франция, най-вероятно ще бъдат глобени от управляващите в Париж, защото това би означавало непокорство на издадена заповед'', уточни още консулът ни, допълвайки, че няма по какъв начин да качат никого принудително.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР