Българинът се е нагледал на изпълненията на пияни чуждестранни туристи

...
Българинът се е нагледал на изпълненията на пияни чуждестранни туристи
Коментари Харесай

Неадекватни датчани взривиха Слънчев бряг с простотията си ВИДЕО

Българинът се е нагледал на осъществяванията на пияни задгранични туристи по родното Черноморие. Под мощното въздействие на алкохола едни скачат от терасите на хотелите, други плуват в локви, образували се след проливния дъжд, а трети бият камериерки.

Тези младежи от Дания обаче напряко избиха рибата. На видео, което се трансформира в същински шлагер във Facebook, се виждат група младежи, които се пробват да разбият с глава кенче. Авторът на фрагментите твърди, че действието се развива в Слънчев бряг.

Момчетата си трансферират кенчето след всеки несполучлив опит да го строшат с главата си. Накрая, изморени, те го хвърлят на земята. По всичко проличава, че младежите, които най-вероятно са под въздействието на съществено количество алкохол, се забавляват ужасно доста.

Авторът на фрагментите се подиграва на простотията им и даже кара един от младежите, който се оплаква, че битката с шишето е била много мъчителна, да каже, че е олигофрен.

Коментарите, които заваляха под видеото му, са много спорни. Една част от фейсбук потребителите подлагат на критика мъжа, снимал видеото и пазят датчаните. „ Не е нужно да обиждате това е просто игра и е за развлечение по добре е от едвам се вършиме на тежки мъже пияни по-масите......”.

Други са възмутени от простотията, която чужденците не стопират да показват. „ Идват в България с цел да си излеят цялата дивотия,защото знаят че могат да си вършат каквото желаят. Вижте Германия, Австрия какъв брой са примерни целогодишно,и откакто пристигна лятото се стартира...”

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР